za 24-mrt-2018
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Actualiteiten: Festival 2 turven hoog, Laak theater met Sigrid de Zwart, Aktie 27 maart Spot 46 met Jacomien Veldboom, Billytown tentoonstelling "Dehnung" met Bram de Jonghe, Fietsen alle jaren Scheveningen, Welzijn Scheveningen met Ankie Vingerling.
Stamtafel thema: Ongeoorloofd verzuim met Riiziane Golamun van Bond studenten in actie, Peter Hulsen van Ouders en Onderwijs, Aad van Loenen directeur De Einder.
 
 
   
za 17-mrt-2018
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Actualiteiten: Concert Nieuwe Kerk Pianist Wolfert Brederode, Broodfonds Nachtzuster Maarten Versteeg, Movies that Matter, Nadine Maarba, Manifest Haagse Grachten Open Jan Elsinga
Stamtafel, thema: Verkeersveiligheid in Den Haag met Tessa Beelo, Projectleider Zuid Holland VVN, Hans MŲlman, secretaris district Zuid Holland, Wil Bianchi, Fietsersbond afd. Den Haag, Marianne Dwarshuis, specialist verkeersveiligheid ANWB, Seline Visser-Tap, kandidaat raadslid VVD.
  Live artiest: Piet Verkleij
 
   
za 10-mrt-2018
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Gemeenteraadsverkiezingen lijsttrekkersdebat, thema Veiligheid en collegevorming, met: Pieter Grinwis van de ChristenUnie/SGP, Robert van Asten van D66, Arjen Kapteijns van GroenLinks, Jane Kuldip-Singh van Haagse Toekomst, Joris Wijsmuller van de Haagse Stadspartij, Martijn Balster van de PvdA, Christine Teunissen van de PvdD, Hanne Drost van de SP en Frans van Hoijnck van Papendrecht van 50PLUS.
Live artiest: Mark Indigo
 
 
   
za 03-mrt-2018
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Gemeenteraadsverkiezingen debat, thema welzijn, met: Cees Pluimgraaff van het CDA, Imro Blom van D66, Fatima Faid van de Haagse Stadspartij, Janneke Holman van de PvdA en Michael Wijlhuizen van de SP.
Live artiest: Lien Cornelissen
 
 
   
za 24-feb-2018
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Gemeenteraardsverkiezingen debat, thema werken, met Desh Ramnath van het CDA, DaniŽl Scheper van D66, MariŽlle Vavier van GroenLinks, Jelle Meinesz van Groep De Mos, Jane Kuldip-Singh van Haagse Toekomst, Sanne van der Gaag van de HSP en Frans de Graaf van de VVD.
Live artiest: Maup Nieuwdorp
 
 
   
za 17-feb-2018
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Gemeenteraadsverkiezingen debat, theme wonen met: Maarten de Vuyst van GroenLinks, Lesley Arp van de SP, Gerwin van Vulpen van de Haagse Stadspartij, Arjen Dubbelaar van Groep De Mos, Dennis Groenewold van D66, Michel Rogier van het CDA en Pieter Grinwis van de ChristenUnie/SGP.
Live Artiest: Kurt Efting
 
 
   
za 10-feb-2018
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Actualiteiten: Visie op Houtwijk met Danny Boers van Wijkberaad Houtwijk, Tentoonstelling Bij ons Thuis met Karine Versluis, Tentoonstelling Atelier Domus met Elske Verdoorn, kunstenares, Centrum Groepswonen met Terry van der Heide.
Stamtafelthema: Laaggeletterdheid met Rosetta Leiendecker, taalambassadeur, Reka Deuten-Makkai programmaleider Taalhuis, Ton Nieuwenhuis Projectleider Doe Weer Mee ROC Mondriaan en Lesley Arp kandidaat raadslid SP.
 
 
   
za 03-feb-2018
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie:Joop Schouten en Martin Pikard
  Actualiteiten: Concerten met Kees Pinster van Haags Renaissance Kamerkoor, Workshop bewegen met een beperking met Erol Gunes en Paul Slijpen van Stichting Running Blind, Regentes rijdt met Buurauto met Alex van der Woerd van Buurauto.
Stamtafelthema: Stadsecologie met Programma Directeur Georgette Leltz van Nationaal Park Hollandse Duinen, Beleidsadviseur ecologie en stadsecoloog Esther Vogelaar van Gemeente Den Haag, Rudy van der Kuil van Zoogdierenwerkgroep Zuid Holland en Fractiemedewerker Robin Smit van de Partij voor de Dieren.
  Live artiest: Tino
 
   
za 27-jan-2018
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Actualiteiten: Dromen Denken Doen met Dick van der Schans van Xtra, Hotspots Jazz Band met Wim Nieuwstraat van de Haagse Jazz Club, Hagenaars naar de rechter voor thuishulp met Hanne Drost van de SP.
Stamtafelthema: Haagse Educatieve Agenda 2018-2022 met Maurice Keane (directeur Erasmus school), John Swilders (projectleider Klassewerk), Menno Kolk (Algemene Onderwijsbond, AOB) en Imro Blom (fractievertegenwoordiger D66).
  Live artiest: Yogibimbi & Karlien
 
   
za 20-jan-2018
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Actualiteiten: Prijs Onbeperkt 070 met Kim Hameete van Voorall, Veiling goede politieke ideeen met Charlotte Kamermans van BOF-Stibi, Hagologie, leer mij Den Haag kennen met Jacob Bijl en Mariet Hubaty van īt Gilde
Stamtafelthema: Woning afkoppelen van aardgas met Guido Beauchez van Groene Regentes, Stedin gebiedsregiseur Eelko de Vink, Robert Straver Directeur Wonen Vestia, Evert Drewes van Duurzaam Den Haag en CDA fractievertegenwoordiger Alphons Jacobs
  Live artiest: Given
 
   
za 13-jan-2018
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Actualiteiten: Expo Zoro/Oscar met Zoro Feigl en Oscar Peters, 90 jaar Thor de Bataaf met Karin Donk, Expo Peter Koole met Silvia Bakker van Galerie TwelveTwelve, Behoud Valkenbos Kerk met Anja Voskuil en Leon van Heijningen van actiecomite Valkenbos Blijft.
Stamtafelthema: Geboren en Getuige met ervaringsdeskundige Mohammed Ghay, onderzoekster Baukje Prins en raadslid Ingrid Michon-Derkzen van de VVD.
  Live artiest: Dick Pels
 
   
za 16-dec-2017
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Actualiteiten: Soepbus met Zippora Keijzer, Concert Popkoor Focus met Jolanda Buijze en Annemiek Linguard, Rapport 'Kinderen groeien op in armoede met vader zonder status' met Bert van Alphen.
Stamtafelthema: Armoede, opvang en zelfredzaamheid met Joy Falkena, Jeffrey Vink en Ron Staallekker, Straatconsulaat, Henny van der Most, PIT Moerwijk, Janneke Tolman, fractievertegenwoordiger PvdA.
  Live artiest: Anne-Roos, en een speciaal kerstlied door Hans van Toorn
 
   
za 09-dec-2017
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Actualiteiten: Muziektheater-winterwandeling in het Zuiderpark 'Scrooge' met Arne Sybren Postma, Project Lichtspoor met Tjalina Nijholt, Boek Heesterbuurt met Esther van der Wegen, Doortrekken lijn 25 met Arnold van der Heijden.
Stamtafelthema: Beweegloket Sportcampus Zuiderpark met Carlo de Labije, sporter, Hans Bosboom, sportvereniging Kameleon, Arend de Kloet, lector revalidatie HHS/GZ-psycholoog Sophia Revalidatie en Cees Pluigraaf, fractievertegenwoordiger CDA.