za 19-mei-2018
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Tijn Spuybroek en Martin Pikard
  Actualiteiten: Babbeltruc/weerbaarheid met Kees Berenbak van Buurt Bestuurt Laak, Zuiderpark met Charles Crown van de Stichting Zuiderpark, Open Ateliers route Duinoord met Nicky Konings en Andre van Lier, kunstenaars, Haagse Voedselkaravaan met Liane Lankreijer.
Stamtafelthema: Stadslandbouw, met Jan Duijndam van Hoeve Biesland, Annelies Goedbloed van de HaagseZwam, Caroline Schakel Adviseur LTO Noord, Joris Wijsmuller, raadslid Haagse Stadspartij.
 
 
   
za 12-mei-2018
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten en Tijn Spuybroek
  Actualiteiten: Fete de La Nature met Martijn Breeman, Stichting Handicare met Maktouba el Magi, Voorstelling Gevaarlijke Vrouwen met regisseur Anne van Blanken en voorzitter Egon de Prouw van Stichting Durf Toneel
Stamtafelthema: Smart City met Stadsfilisoof Kees Jansen, Marko Kruithof van Stedin, Ronald de Jongh van 3Bplus en Sytze Schaik fractievertegenwoordiger GroenLinks
  Live artiest: Giovanna s Zoo
 
   
za 05-mei-2018
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten en Mylene Oosterhoff
  Actualiteiten: Week van het Water, met Arthur Hagen van Gemeente Den Haag , Onderzoek HHS met Suradj Premcharan en Ferhat Susan van de Haagse Hogeschool, Stichting Nationale Herdenking afdeling Den Haag met Jeannette Doll, Joodse Gemeenschap met Corien Gloudemans van Stichting Joods Erfgoed.
Stamtafelthema: Herdenking / Bevrijding met Oner Catalpinar, veteraan, Evert de Niet, Historicus, Pawel Tabor en Claudia Cenkala van het Pools Centrum en Ferhat Susan van de HHS.
 
 
   
za 28-apr-2018
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Actualiteiten: Banenmarkt Rustenburg/Oostbroek met Marouani Abarki van Werkgevers Service Punt, Bericht van Thuis met Henk Augustijn, Stadsspelen met Rien Slingerland van de Gemeente Den Haag, Auto uit woonwijken met Robert van Moorsel van Bewonersorganisatie Archipelbuurt.
Stamtafelthema: Aanpak jongeren met Volkan Akkoc, Jongere, Mehmet Yildiz, trajectbegeleider JIT, Soufien Bouali, Stichting To the Point, Janice Roopram, Groep de Mos/Hart voor Den Haag.
  Live artiest: Julie Scott
 
   
za 21-apr-2018
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Actualiteiten: Voorstelling Aletta Jacobs in de klas, viering 100 jaar kiesrecht met Angelique Schipper van St. Hollands Boegbeeld, Manifest Aandacht voor de Afrikaanse gemeenschap met Alphonse Muambi, Toekomst Regentenkamer met Thea van Loon van de Regentekamer, Zomerprogrammering Zuiderparktheater met Francisca Hagen van het Zuiderparktheater.
Stamtafel, thema Huiselijk Geweld met Pauline Krikke, burgemeester van Den Haag
  Live artiest Musonius
 
   
za 14-apr-2018
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Actualiteiten: Brief Stedelijke Ouderen Commissie met Gert van Capelleveen van SOC, Scheveningen en de toekomst met Evert de Niet van de ChristenUnie. Samenloop voor Hoop met Alice Agatz van Inloophuis Haaglanden en Kunst van Anthia, kunstenares.
Stamtafel thema: Eerste hulp in de openbare ruimte met Kees Berenbak van Buurt Bestuurt Laak/ Ambulance Broeder, Petra Vos van het Oranje Kruis, Saskia Boomsma van het Rode Kruis en Hanne Drost, fractievoorzitter SP.
 
 
   
za 07-apr-2018
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten en Martin Pikard
  Actualiteiten: De Grote Ukelele Show met Martin Bruijn en Ernst Fortunati van Werken aan Welzijn Den Haag, Ouderbetrokkenheid-plus met Elly Waardenaar, voorstelling Zand en Veen met Henk Bleeker van De Nieuwe Regentes, Jaarverslag Ombudsman met Peter Heskes Ombudsman Den Haag.
Stamtafel, thema: Deelauto met Walter Dresscher de Natuurlijke stad, Wim Schutten Testrijder Natuur en Milieu, Ed van Savooyen parkeerspecialist bij Spark, Marieke van Doorn raadslid D66.
 
 
   
za 31-mrt-2018
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Actualiteiten: Wijk Vrederust aan zet met Jamel Omoussa van Stichting de Brug, Stichting Sierra Holland met Marima Barri, Spelen met de pen rond je leven met Jill Stolk.
Stamtafel, thema: Gedwongen verhuizing uit verzorgingshuis met An Verwaal, voorzitter bewonersorganisatie, Eef Meijer, zoon van bewoner, Lydia Meijer, dochter van bewoner en Frans Hoynck van Papendrecht, raadslid 50plus.
  Live artiest: David Savage
 
   
za 24-mrt-2018
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Actualiteiten: Festival 2 turven hoog, Laak theater met Sigrid de Zwart, Aktie 27 maart Spot 46 met Jacomien Veldboom, Billytown tentoonstelling "Dehnung" met Bram de Jonghe, Fietsen alle jaren Scheveningen, Welzijn Scheveningen met Ankie Vingerling.
Stamtafel thema: Ongeoorloofd verzuim met Riiziane Golamun van Bond studenten in actie, Peter Hulsen van Ouders en Onderwijs, Aad van Loenen directeur De Einder.
 
 
   
za 17-mrt-2018
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Actualiteiten: Concert Nieuwe Kerk Pianist Wolfert Brederode, Broodfonds Nachtzuster Maarten Versteeg, Movies that Matter, Nadine Maarba, Manifest Haagse Grachten Open Jan Elsinga
Stamtafel, thema: Verkeersveiligheid in Den Haag met Tessa Beelo, Projectleider Zuid Holland VVN, Hans Moolman, secretaris district Zuid Holland, Wil Bianchi, Fietsersbond afd. Den Haag, Marianne Dwarshuis, specialist verkeersveiligheid ANWB, Seline Visser-Tap, kandidaat raadslid VVD.
  Live artiest: Piet Verkleij
 
   
za 10-mrt-2018
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Gemeenteraadsverkiezingen lijsttrekkersdebat, thema Veiligheid en collegevorming, met: Pieter Grinwis van de ChristenUnie/SGP, Robert van Asten van D66, Arjen Kapteijns van GroenLinks, Jane Kuldip-Singh van Haagse Toekomst, Joris Wijsmuller van de Haagse Stadspartij, Martijn Balster van de PvdA, Christine Teunissen van de PvdD, Hanne Drost van de SP en Frans van Hoijnck van Papendrecht van 50PLUS.
Live artiest: Mark Indigo
 
 
   
za 03-mrt-2018
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Gemeenteraadsverkiezingen debat, thema welzijn, met: Cees Pluimgraaff van het CDA, Imro Blom van D66, Fatima Faid van de Haagse Stadspartij, Janneke Holman van de PvdA en Michael Wijlhuizen van de SP.
Live artiest: Lien Cornelissen
 
 
   
za 24-feb-2018
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Gemeenteraardsverkiezingen debat, thema werken, met Desh Ramnath van het CDA, DaniŽl Scheper van D66, Marielle Vavier van GroenLinks, Jelle Meinesz van Groep De Mos, Jane Kuldip-Singh van Haagse Toekomst, Sanne van der Gaag van de HSP en Frans de Graaf van de VVD.
Live artiest: Maup Nieuwdorp