za 20-apr-2019
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten en Gerrard Verspuij.
  Actualiteit: Expo Plasjes met Enny Kleikamp, Koningsdag Leyweg door de Winkeliersvereniging met Julie Ann Tollenaar winkelstraat manager, Haagse Openbaar Vervoer Museum met Albert Koch voorzitter, Happy Hunting org. Beachclub Indigo/Woosah met Sjoerd van Schuylenburch.
Stamtafel: Personeel tekort, met Stefan van Gorsel secretaris NVBMH, Monique Vaneker BMH Haga.
  Live artiest: Peter Bos
 
   
za 13-apr-2019
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie:Joop Schouten en Robert Buurke
  Actualiteit: KiKaRoW Roeivereniging Laak met Maartje van Rhijn. Kinderraad Leergeld in gesprek met Charlie Ortega +Kids. Vaccinatiegraad verhogen met Johan Versteegen van GGD Haaglanden.
Stamtafel: Kleinschalig welzijn met Dennis de Vries van Vreedzame wijken, Jamal Omoussa van bureau de Brug en Martijn Balster fractievoorzitter PvdA.
 
 
   
za 06-apr-2019
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie:Joop Schouten
  Actualiteit: Onbeperkt 070/hou de lijn vrij met Wim Carabain van Voorall. Voorstelling IN Vrede van Berg & Bos met Paul R. Kooij. Dag van de Haagse gemeente Archief met Ellen van der Waerden. Huiswerk begeleiding Stichting leerling support met Alexander Koppelle.
Stamtafelgesprek: Studerende Moeders, met Fatima Suslu docente ROC Mondriaan, Christel Josafath leerling, Pauline Boes Loket Jonge Moeders en Ismet Bingol Raadslid CDA
  Live artiest: Giovanna's Zoo
 
   
za 30-mrt-2019
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Actualiteit: Haagse Koffie Huizen met Milene van Arendonk, Peter Beets Trio in Dakota met Vanessa Monfils, Hipfest 2019 met Alex Serban.
Stamtafelgesprek: Debat Energietransitie met Josje Muller van Wijkplatform Morgenstond, Reinder Boon van Duurzaam Den Haag, Els van der Schans van HaagWonen, Hans Daal architect en Dennis Groenewold raadslid D66.
  Live artiest: Musonius
 
   
za 23-mrt-2019
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Actualiteit: Nieuw Theehuis Nijkamphoeve met Joop de Waard, 65 plussers gruwelen van "oudje", "oude van dagen" en bejaarde" met Marion Dumel van organisatie GetOud, de agenda van gemeenteraadslid Frans Hoynck van Papendrecht, Werken met E-Overheid met Ferry Bovet van de Bibliotheek Den Haag
Stamtafelgesprek: Klachten nieuwe methode Thuishulp met Margriet Plaizier van BAB zorg, Mr. Stienissen van kantoor Jurist Wevers, Frans Hoynck van Papendrecht raadslid 50 plus en Janneke Trapman
 
 
   
za 16-mrt-2019
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie:Joop Schouten
  Actualiteit: Henny van der Most van Waterschapspartij PUUR, Sjoerd Fekkes van 50Plus en Cees Pluingraaff CDA.
Stamtafelthema: Verkiezingen Provinciale Staten en Waterschap met Martine de Bas van Code Oranje, Evelyn Hijink van de PvdA, Adri Bom-Lemstra van de CDA, Lies van Aelst van de SP, Nico de Jager van de SGP en Vinesh Lalta van D66.
 
 
   
za 09-mrt-2019
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie:Joop Schouten
  Actualiteit: Wateringseveldloop met Ruud van Eck van EPICinderunning, Open dag Parnassia met Katinka van den Berg van Parnassia. Pensioen Actiemet Jan Stam/Jan Iisink van de FNV, Criminaliteit aan je deur met Sharline de Windt van Caribbean Angels.
Stamtafel: Kindermishandeling met Yvette Nass, jeugdombusman, Ton de Raad van Raad voor de kinderbescherming, Bram van der Tas van Jeugdformaat en Serpil Ates raadslid GroenLinks.
 
 
   
za 02-mrt-2019
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie:Joop Schouten
  Actualiteiten: Voorstelling Naar de Hemel wijzen met David Geysen van Degrade, Koor Kwasi Kloos met Jolande Tettero en Leo Spaans, De kracht van rolmodellen met Bihal Sahin van Vaderschapcentrum Adam
  Stamtafelthema: Armoede Openbaar Vervoer met Arnold van der Heijden van Rover afdeling Den Haag, Bastian Meijer van Rood Den Haag, Marijke Poppelier van HTM, Fatima Faid Raadslid van de Haagse Stadspartij.
 
   
za 23-feb-2019
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie:Joop Schouten
  Actualiteiten: Speelfilm On the Basis of Sex met Sofia Stolk van Movies that Matter, Roze Regahs met Maron Pots, Team SIS met Cor Trampe, Groepwonen voor mensen met beperkingen met Karlijn van Hulst, Maaike Haagemans van Voorall/Centrum Groepswonen.
Stamtafelthema: Veiligheid op straat met Andreas Dijk Buurtpreventatie Houtwijk, Jan de Bruijn BIT Wateringse Veld, Soufiane Bouali Stichting To the Point, Frans de Graaf fractievoorzitter VVD
 
 
   
za 16-feb-2019
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Actualiteiten: Winnaar Onbeperkt 70 prijs, Stichting Haagse Sportstimulering voor gehandicapten met Hans Wilink, Tastbare abstracties Haagse Kunstkring met Jan Bervoets, Starters kansloos op de woningmarkt met Douwe van Zelm, Haagse Korfbal Historie met Rob Blokpoel.
Stamtafelthema : Verbod 2 takt motoren met Clemens van der Nat, Luchtwachter/Milieudefentie, Bosz de Kler van de Haagse Puch Club, Freek van Duuren van Freekfiets, Peter Bos, Raadslid Haagse Stadspartij.
 
 
   
za 09-feb-2019
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Actualiteiten: Wandeling door Den Haag met Sam Pitzalisj van Keep Alive Walks, Financiele zelfredzaamheid met Irene Davids van Fonds 1818, Sluiting Bronovo/Verloskunde met Karin in 't Hout van Verloskundige Samenwerking Bronovo, Krokus Kabaal met Sigrid de Zwart van Laaktheater.
Stamtafelthema: Schimmelwoningen met Janneke Mikkers van GGD Haaglanden, Suzanne Schuitemaker van de Woonbond en Lesley Arp van de SP
 
 
   
za 02-feb-2019
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Actualiteiten: Burgerparticipatie met Boris van Bokhoven van Volt Den Haag , Programmering Zeehelden Theater met Andrea Noske/Tamara van der Loo, Activiteiten Voorall met Wim Carabain.
Stamtafelthema: Overlast Weimarstraat met Hans Hoogvorst van Wij Weimar, Hans van Oel van Wij Weimar en Pieter Grinwis, fractievoorzitter ChristenUnie/SGP.
 
 
   
za 26-jan-2019
 
11:00-13:00 Zaterdag Live ! Presentatie: Joop Schouten
  Actualiteiten: Cadance met Marije de Graaf van Korzo Theater, Inzamelingsactie Haagse Vrouwendag met Anja van Brenk van de Kessler Stichting. Initiatief Theater/Weggeefwinkel met Mariet Herle van Stek Den Haag.
Stamtafelthema: Toekomst Zuidwest met Arjen Dubbelaar, Fractievoorzitter Hart voor Den Haag/Groep de Mos, Rene Baron, Stadsdeeldirecteur Escamp, Hans Daal, architect en participatie vanuit de zaal.
  Live artiest: Musonius