Programmering

Escampjournaal

Het Escampjournaal (frequenties) is een magazine waarin gebeurtenissen uit het stadsdeel Escamp worden getoond.

Actuele Programmering per 15 juli 2018

· Collectie Escamp · Bewonersavond Wateringse Veld · Ombudsteam · Winkelcentrum Almeloplein · Zuiderparktheater programmering · Zomerfeest Erasmusschool en Petrus Dondersschool ·

Heeft u een item? Laat het ons weten

 

Collectie Escamp
Het Collectie Escamp Team heeft een nieuwe fietsroute samengesteld van 12 kunstzinnige kilometers. Deze bijzondere nieuwe route gaat vanaf Theater Dakota langs de 24 kunstwerken in Rustenburg-Oostbroek en Leyenburg, en RTV discus fietste een stukje mee!

 

Bewonersavond Wateringse Veld
Op maandagavond 14 mei was er weer een bewonersavond voor de bewoners van het Wateringse Veld. Deze keer geen vaste sprekers, maar een moment voor de bewoners om hun eigen inspraak te geven over hun problemen en plannen voor de wijk.

 

Ombudsteam
Sinds april 2018 is in het pand van RTV Discus aan De Dreef eens per week spreekuur van het Ombudsteam Raad en Daad van Stichting De Volharding.

 

Winkelcentrum Almeloplein
Het Almeloplein is nu nog gezelliger! Niet alleen is er aan de praktische zaken gedacht met de inrichting van een nieuwe parkeerplaats, ook heeft het Almeloplein een sprankelend nieuw uiterlijk gekregen.

 

Zuiderparktheater programmering
Het nieuwe programma van het Zuiderparktheater ligt weer klaar. U hoeft zich deze zomermaanden zeker niet te vervelen, er is met dit gevarieerde programma altijd iets leuks te zien of te doen. Van voorstellingen voor de allerkleinste, tot lekker ’s avonds met vrienden een gezellige comedyavond zien!

 

Zomerfeest Erasmusschool en Petrus Dondersschool
Op 27 juli was het weer zover, het zomerfeest van de Erasmusschool en de Petrus Dondersschool. De festiviteiten begonnen om 9 uur en gingen de hele ochtend door, met zelfs een open podium voor optredens door de kinderen.

 

Haag Media
Gemeente Den Haag
Woonservicewijken Escamp