Programmering

Escampjournaal

Het Escampjournaal (frequenties) is een maandelijks magazine waarin gebeurtenissen uit het stadsdeel Escamp aan de orde komen.

Actuele programmering per 20 januari 2019

• Kerstreceptie Escamp • Foto-expositie Kindcentrum Bamboe • Nieuwjaarsreceptie BORO • Aïshel Coöperatie • Nieuwjaarsreceptie Ontmoetingscentrum en Wijkplatform Morgenstond • Expositie ‘Blij’•

Heeft u een item? Laat het ons weten

 

 

Kerstreceptie Escamp

U bent het misschien alweer vergeten maar… op 20 december was de jaarlijkse kerstreceptie van Escamp. Met een hapje, een drankje en in een gezellige kerstsfeer was het tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar en met elkaar vooruit te blikken naar het nieuwe.

 

Foto-expositie Kindcentrum Bamboe

Het stikt in Escamp van de jonge talenten, dat wist u allang. Maar talent moet natuurlijk ook opgeleid en aangewakkerd worden. Daarom organiseert stichting Mooi Welzijn onder andere een fotografiecursus voor jonge meiden in Escamp. De resultaten van deze cursus werden tentoongesteld in Kindcentrum Bamboe en dat wilden wij natuurlijk graag zien!

 

Nieuwjaarsreceptie BORO

Het nieuwe jaar is een tijd om terug te blikken en vooruit te kijken. Ook met de bewonersorganisaties in Escamp. Dus waren wij aanwezig bij de gezellige nieuwjaarsreceptie van Bewonersorganisatie Rustenburg Oostbroek, om te praten over de plannen in het nieuwe jaar en de prestaties in het oude jaar te vieren.

 

Aïshel Coöperatie

Vorig jaar hebben drie dames uit Escamp hun krachten gebundeld en de Aïshel Coöperatie opgericht. Zij geven onder die naam onder andere iedere dinsdagmiddag taallessen aan de Dreef. RTV Discus kwam even een kijkje nemen om te horen hoe het gaat met de taal en de rest van de plannen van de stichting.

 

Nieuwjaarsreceptie Ontmoetingscentrum en Wijkplatform Morgenstond

Ook Ontmoetingscentrum Morgenstond en Wijkplatform Morgenstond organiseerden een gezellig samenzijn om het nieuwe jaar te vieren en terug te blikken op de gebeurtenissen van het afgelopen jaar met een hapje en een drankje. Natuurlijk waren wij nieuwsgierig naar de spannende nieuwe gebeurtenissen in 2019, dus kwamen we even langs.

 

Expositie ‘Blij’

Inloophuis Haaglanden presenteert een expositie over blijdschap. In samenwerking met Vaderhuis Adam werden ruim 120 vrolijke en verrassende schilderijen gepresenteerd. Deze samenwerking tussen Inloophuis Haaglanden en Vaderhuis Adam zal hopelijk ook in 2019 mooie prestaties opleveren.

 

Haag Media
Gemeente Den Haag
Woonservicewijken Escamp

Volgt

 

——

Lees meer