Programmering

Escampjournaal

Het Escampjournaal (frequenties) is een magazine waarin gebeurtenissen uit het stadsdeel Escamp worden getoond.

Actuele Programmering per 17 juni 2018

· Speelplaats Drakesteinweg · Onthulling 3D-tekening Dallashof · Buurtkamer Vrederustlaan · SamenHaags · Gulden Klinker Tuin met Keu’s · 2e Sportdag voor zorginstellingen ·

Heeft u een item? Laat het ons weten

 

Speelplaats Drakesteinweg
Wat een vreugde toen op woensdag 9 mei de nieuwe speelplaats aan de Drakesteinweg feestelijk geopend werd. Er is niet alleen een gloednieuw klimtoestel neergezet maar ook een omheind sportveld zodat er voor ieder wel wat te doen is.

 

Onthulling 3D-tekening Dallashof
Kan kunst helpen de straat schoon te houden? In de Amerikaanse buurt zullen ze het gaan beleven. Tijdens een burenmiddag is een 3D-tekening onthuld die voor meer bewustzijn moet gaan zorgen omtrent het scheiden van afval en de containers in de buurt.

 

Buurtkamer Vrederustlaan
Je hoeft je niet te vervelen want er is altijd wel iets te doen in Buurtkamer Vrederustlaan. Gezellig samen knutselen, wegwijzer worden met de computer of gewoon lekker genieten van een goed gesprek en een kopje koffie of thee. De deur staat altijd open!

 

SamenHaags
Speciaal voor mensen die nog niet helemaal geaard zijn in Den Haag is er ‘SamenHaags’. Het biedt mensen de mogelijkheid om onder begeleiding volwaardig deel uit te gaan maken van de samenleving. Zo kunnen ze samen echt Haags genieten van de mooie stad achter de duinen.

 

Gulden Klinker Tuin met Keu’s
Een braak liggend stukje grond? Daar wisten de bewoners van de buurt wel raad mee en toverden dit zo samen om tot een echte buurttuin aan de Genemuidenstraat. Op 16 mei mochten zij een donatie en Gulden Klinker in ontvangst nemen voor hun harde werk.

 

2e Sportdag voor zorginstellingen
Bewegen is leuk! En zou ook voor iedereen toegankelijk moeten zijn. Daarom is de Sportdag voor zorginstellingen op Sportterrein Ready georganiseerd. Wethouder Baldewsingh gaf maar al te graag het startschot.

 

Haag Media
Gemeente Den Haag
Woonservicewijken Escamp