Programmering

Escampjournaal


Het Escampjournaal (frequenties) is een magazine waarin gebeurtenissen uit het stadsdeel Escamp worden getoond.

Actuele Programmering per 18 februari 2018

· De Schoolschrijver . Bibliotheek Bouwlust moet weer open . Haags Hopje Prijswinnaar ‘Mijn Thuis’ . Gebiedsverkenning Moerwijk-Oost . Eerste paal Buurthuis van de Toekomst Wateringse Veld . Toekomstplannen De Dreef .

Heeft u een item? Laat het ons weten

 

De Schoolschrijver
De Erasmusschool opent het project ‘De Schoolschrijver’. De schrijfster zelf, Ineke Mahieu, vertelt wat dat is, wat ze doet en wie ze is.

 

Bibliotheek Bouwlust moet weer open
Mensen uit de buurt hebben samen met vrijwilligers van Nutsschool Woonstede een plan om Bibliotheek Bouwlust te heropenen.

 

Haags Hopje Prijswinnaar ‘Mijn Thuis’
Speelgoeduitleen Haags Hopje aan de Gooilaan heeft een prijs gewonnen met de prijsvraag ‘Mijn Thuis’ van Staedion om de tuin op te knappen.

 

Gebiedsverkenning Moerwijk-Oost
Op 30 januari was er een inloopavond in het kader van de Gebiedsverkenning Moerwijk-Oost. Voor belangstellenden werden hier de plannen gepresenteerd.

 

Eerste paal Buurthuis van de Toekomst Wateringse Veld
Op het complex van sv Wateringse Veld/GONA heeft Wethouder Rabin Baldewsingh de eerste paal geslagen voor het Buurthuis van de Toekomst.

 

Toekomstplannen De Dreef
De vernieuwingsplannen voor De Dreef werden op 14 februari gepresenteerd op De Dreef zelf. Bewoners kunnen hun stem uitbrengen op hun favoriete plan.

 

Haag Media
Gemeente Den Haag
Woonservicewijken Escamp
Fonds 1818