Programmering

Escampjournaal

 

Het Escampjournaal (frequenties) is een magazine waarin alle gebeurtenissen uit het stadsdeel Escamp worden getoond.

 

 

 Actuele Programmering per 20 augustus 2017

.      ADO fototentoonstelling;

·       Zorgdiscounter Schroeder Kringloop;

·       Eigen plek voor jongeren Vrederust;

·       Vuur en Soep;

·       Circusfestival Zuiderparktheater; en

·       Milan Summer festival.

Details volgen

Heeft u een item? Laat het ons weten

 

Klik hier voor programmering 16 juli – 19 augustus 2017

. Verhuizing RTV Discus
. Instrating Gulden Klinker Anna’s Gedoe
. Heropening Parkoers
. Opening Sportcampus Zuiderpark
. Instrating Gulden Klinker Morgensterkerk
. Escampfestival 20 mei 2017

 

Verhuizing RTV Discus
Verslag van de verhuizing van de lokale omroep RTV Discus van de Joan Blasiusstraat 100 in Den Haag Zuidwest naar de Dreef 247 in Den Haag Zuidwest.

 

Instrating Gulden Klinker Anna’s Gedoe
Anna’s Gedoe ontvangt de Gulden klinker, omdat zij verbinding tot stand brengt tussen verschillende bewoners in de wijk Zuidwest. Deze verbinding wordt gecreëerd door koffie met elkaar te drinken, te koken, etc.

 

Heropening Parkoers
Verslag van de heropening van het nieuwe gebouw van Parkoers in het Zuiderpark. Bij Parkoers kunnen mensen eten en drinken, maar het is tevens een leerwerkplek voor jongeren, die op de arbeidsmarkt minder makkelijk een baan kunnen vinden vanwege bijvoorbeeld een handicap. Ze bieden verder mogelijkheden voor verhuren en cateren.

 

Opening Sportcampus Zuiderpark
Verslag van de opening van de Sportcampus in het Zuiderpark; een complex met State of the Art faciliteiten voor veel verschillende (top)sporten. Daarnaast is het een groot kenniscentrum met sportopleidingen, onderzoek en innovatie. Hier worden inwoners van de stad Den Haag in beweging gebracht.

 

Instrating Gulden Klinker Morgensterkerk
De Morgensterkerk, in het bijzonder de tuincommissie, ontvangt de Gulden Klinker voor het creëren van een stukje natuur in Den Haag Zuidwest, waar mensen in de omgeving van kunnen genieten en tot rust kunnen komen. Inmiddels is de natuur in de stad zelfs meer divers dan op het platteland.

 

Escampfestival 20 mei 2017
Verslag van het Escampfestival in het Zuiderpark, waar verschillende Organisaties (o.a. ook Vrijwilligersorganisaties) zich presenteren aan het publiek. Verder waren er foodtrucks aanwezig, waar het publiek van allerlei gerechten en dranken kon genieten.

 

Haag Media
Gemeente Den Haag
Woonservicewijken Escamp
Fonds 1818