Programmering

Escampjournaal


Het Escampjournaal (frequenties) is een magazine waarin gebeurtenissen uit het stadsdeel Escamp worden getoond.

Actuele Programmering per 18 oktober 2017

· Heel Moerwijk Bakt · Single Supermom · Vogelhuisjes voor Duchenne · 20 Jaar Wateringse Veld . Goed voor Elkaar Festival · Alle peuters aan de groenten · 

Heeft u een item? Laat het ons weten

 

Heel Moerwijk Bakt
Op 26 september organiseerde Vestia in samenwerking met Stichting Aarde-Werk en Team Heeswijk de bakwedstrijd: “Heel Moerwijk Bakt”. Alle deelnemers konden naderhand nagenieten van een High Tea, samengesteld uit de ingeleverde baksels.

 

Single Supermom
Woensdag 27 september was de feestelijke opening van het Single Supermomhuis in Den Haag. Een ontmoetingsplek met talrijke activiteiten, waar alleenstaande moeders herkenning en steun bij elkaar kunnen vinden.  Stichting Single Supermom bied al sinds 2008 ondersteuning aan alleenstaande moeders in heel Nederland.

 

Vogelhuisjes voor Duchenne
Buschauffeur Peter Heemskerk maakt vogelhuisjes om geld in te zamelen voor kinderen met de spierziekte van Duchenne. Zijn kleinzoon lijdt aan deze ziekte. 

 

20 Jaar Wateringse Veld
Van 22 september tot en met 24 september werd het 20-jarig bestaan van Wateringse Veld groots gevierd. Op het Panamaplein was onder andere kunst, cultuur, pareltjes, optredens en een informatiemarkt te vinden.

 

Goed voor Elkaar Festival
Vrijdag 29 september was het gratis Goed voor Elkaar festival op de Leyweg. Tussen 12.00 uur en 17.00 uur konden mensen terecht op dit festival om advies te krijgen over zorg en hulp in eigen straat. Naast de ingeplande activiteiten, kon men hier natuurlijk ook terecht voor de gezelligheid en een lekker kopje koffie met de buurtgenoten.

 

Alle peuters aan de groenten
Gezond eten en lage inkomens gaan helaas niet altijd hand in hand. Om het eten van groenten leuk en vanzelfsprekend te maken voor kinderen, werden er groenteboxjes uitgedeeld op een voorschool in de Haagse aandachtswijk Escamp. Dit is de aftrap van een pilot op meer voorscholen.

 

Haag Media
Gemeente Den Haag
Woonservicewijken Escamp
Fonds 1818