Vanuit onze studio aan De Dreef 247 in Den Haag zendt RTV Discus iedere zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur het programma Zaterdag Live uit. Een programma voor en door inwoners van de Haagse regio. Het is hier en op onze Facebook pagina live te bekijken en van 18.00 tot 20.00 uur wordt het uitgezonden op Den Haag TV. Op de website van Den Haag FM vindt u informatie over onze programma’s, uitzendtijden en hoe en waar u kunt kijken naar de uitzendingen. 


LIVESTREAM

Hiernaast kunt u kijken naar onze livestream op zaterdag van 11.00 tot 13.00.

De uitzending is ook tegelijkertijd live te volgen via onze Facebookpagina.

ACTUELE PROGRAMMERING


Uitzending Gemist

Iets gemist of juist nieuwsgierig naar wat we nog meer hebben gedaan?

Ook in ons programma ?

Doe je iets bijzonders in Den Haag laat het ons dan weten via redactie@rtvdiscus.nl

Ook een keertje meemaken?

Dat kan gerust, kom gezellig langs in onze studio aan de Dreef.


Zaterdag van 18:00 – 20:00 via Den Haag TV


Zaterdag Live wordt afwisselend gepresenteerd door Ronald Fortgens en Fritz van der Koelen.

ACTUALITEITEN:
11.00 – 12.00 uur

RTV Discus biedt in dit uur mensen en organisaties de mogelijkheid om iets te vertellen over hun activiteiten. Het gaat hierbij om actuele culturele activiteiten of nieuws vanuit de Haagse regio.

Livemuziek:
Tussen de onderwerpen door laten beginnende en ervaren singer-songwriters hun muzikale talenten horen. Dit hoeven overigens geen artiesten uit Den Haag en omstreken te zijn.

Geïnteresseerd om live bij ons op te treden (akoestisch), of heeft u iets wat u in de actualiteiten bekend wilt maken, meld dit dan via info@rtvdiscus.nl.

STAMTAFELGESPREK:
12.00 – 13.00 uur

Het Stamtafelgesprek is een debat/discussie over één thema, dat in Den Haag en omgeving actueel is. Dit wordt vanuit vier standpunten bekeken waarvan er een de politiek is. De andere deelnemers kunnen b.v. voor- en tegenstanders, belanghebbenden, betrokkenen, het bedrijfsleven, de gemeente e.d. zijn.

Column
Omstreeks 12.35 uur

In de column wordt het Stamtafelthema op hun eigen wijze belicht door een van onze vaste, onafhankelijke columnisten: Ingrid Gyömörei, Michel Rogier of Peter Bos.