Vanuit onze studio aan De Dreef 247 in Den Haag zendt RTV Discus iedere zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur het programma Zaterdag Live uit. Een programma voor en door inwoners van de Haagse regio. Het is hier en op onze Facebook pagina live te bekijken en van 18.00 tot 20.00 uur wordt het uitgezonden op Den Haag TV (frequenties).

Wilt u een keer een uitzending bijwonen dan kan dat, publiek is van harte welkom.

ACTUELE PROGRAMMERING


LIVESTREAM

ACTUALITEITEN:
11.00 – 12.00 uur

RTV Discus biedt in dit uur mensen en organisaties de mogelijkheid om iets te vertellen over hun activiteiten. Het gaat hierbij om actuele culturele activiteiten of nieuws vanuit de Haagse regio.

Livemuziek:
Tussen de onderwerpen door laten beginnende en ervaren singer-songwriters hun muzikale talenten horen. Dit hoeven overigens geen artiesten uit Den Haag en omstreken te zijn.

Geïnteresseerd om live bij ons op te treden (akoestisch), of heeft u iets wat u in de actualiteiten bekend wilt maken, meld dit dan via info@rtvdiscus.nl.

STAMTAFELGESPREK:
12.00 – 13.00 uur

Het Stamtafelgesprek is een debat/discussie over één thema, dat in Den Haag en omgeving actueel is. Dit wordt vanuit vier standpunten bekeken waarvan er een de politiek is. De andere deelnemers kunnen b.v. voor- en tegenstanders, belanghebbenden, betrokkenen, het bedrijfsleven, de gemeente e.d. zijn.

Column
Omstreeks 12.35 uur

In de column wordt het Stamtafelthema op hun eigen wijze belicht door een van onze vaste, onafhankelijke columnisten: Peter Drijver, Ingrid Gyömörei, Michel Rogier of Peter Bos.

Zaterdag Live wordt afwisselend gepresenteerd door Ronald Fortgens en Fritz van der Koelen.