Zaterdag Live 24 augustus 2019

‘Escamp door de ogen van René Baron’

Op veler verzoek zal de uitzending, waarin aan de hand van René Baron, een tocht langs belangrijke zaken door Escamp gemaakt wordt, herhaald worden op zaterdag  24 augustus a.s.

Naar aanleiding van het afscheid van René Baron als stadsdeeldirecteur van Escamp, is in samenspraak met hem een rapportage gemaakt aan de hand van zijn loopbaan bij de gemeente.
Tevens is met betrokkenen terug geblikt op deze periode en de boodschap voor de toekomst voor dit stadsdeel opgetekend.

——–

Zaterdag Live is met zomerreces.

Zaterdag 7 september beginnen de uitzendingen weer.

Gemeente Den Haag
Woonservicewijken Escamp

Banty Holler

Banty Holler biedt eersteklas Honky Tonk Americana en brengt met zijn boeiende live show een eerbetoon aan klassieke country, blues en rock n ‘roll.

VAN CHICAGO NAAR DEN HAAG
Zanger en gitarist Neile H. Coe III verruilde als tiener Chicago voor een avontuurlijk leven in Europa. Hij was achtereenvolgens bordenwasser, kelner, callcenteragent, verkoper en gaf les in Rimini, Dublin, Stockholm en Wroclaw. Om uiteindelijk te settelen in Den Haag vanuit waar hij zijn muziek met de wereld deelt.

FESTIVALS
Banty Holler speelde op festivals als Jazz in de Gracht, 200 By the Sea, Storks in Stores, Gluren bij de Buren en Huiskamer van de Stad.

RADIOSTATIONS
Banty Holler was te gast bij een keur aan radiostations zoals Undercover, Country Stew, Landslide, Country Behind the Dykes, Red Rooster, Meerradio, Taste of Music en Gonzo’s Return van Jan Donkers.

 

 

 


Artiesten eerdere uitzendingen

Den Haag TV