Zaterdag Live 20 april 2019

Oplossing personeelstekort in de Zorg

In onze ‘Zaterdag Live’ uitzending van zaterdag 20 april a.s., richten wij ons – naast de actuele en culturele zaken – in het stamtafelgesprek op het thema
‘Tekort personeel in de Zorg’. Gasten aan tafel zijn: Monique Vaneker BMH Haga, Stefan van Gorsel Nederlandse Vereniging voor Bachelor Medisch Hulpverleners, en een raadslid.

Door een nieuwe opleiding Bachelor Medisch Hulpverlener (BMH) is men na 4 jaar geschikt voor het werken op de SEH. Met de oude opleiding duurt het 1,5 jaar langer.
Is dit een oplossing voor het tekort?
Of is het halen van personeel uit Zuid-Europa een oplossing?
Wat zijn de voor– en nadelen van de keuzes?

Live artiest: Peter Bos

Persbericht in pfd
Haag Media
Gemeente Den Haag
Woonservicewijken Escamp

Peter Bos

Hij is raadslid van de Haagse Stadspartij met daarnaast een grote passie voor muziek. Van origine is hij drummer en speelde in bands als De Ideale Schoonzonen en Trespassers W. Maakte diverse platen en trad met deze bands op in binnen- en buitenland. Tegenwoordig treedt hij op als singer-songwriter op gitaar en zang met een repertoire dat put uit 60 jaar popgeschiedenis. Van Hollandse smartlappen tot Haagse beat en van Amerikaanse country tot alternatieve Engelse pop,

Hij speelde de afgelopen jaren op plekken als OCCI in Amsterdam, de Vinger, Foots en De Oude Mol in Den Haag en op het Zeeroversfestival.

 


Artiesten eerdere uitzendingen

Den Haag TV