Home   ›   Zaterdag live

Zaterdag Live

Vanuit onze studio aan De Dreef 247 in Den Haag biedt RTV Discus u iedere zaterdag van 11.00 tot 13.00 uur actualiteiten, debat, cultuur en livemuziek. (frequenties)

Actuele Programmering

Wilt u een keer een uitzending bijwonen? Dat kan, publiek is van harte welkom!

Actualiteiten, 11.00 tot 12.00 uur
In haar wekelijkse live-uitzending nodigt RTV Discus organisaties uit in de studio, om het Haagse actuele en culturele nieuws en de activiteiten van die dag of de komende week nader toe te lichten.

RTV Discus wil op deze wijze een platform bieden aan personen en organisaties die zich inzetten voor hun wijk/stad en haar omgeving.

Stamtafelgesprek, 12.00 tot 13.00 uur
Het Stamtafelgesprek is het wekelijkse debat- en discussieprogramma.

Tijdens dit gesprek wordt één thema, dat in Den Haag en omgeving actueel is vanuit verschillende invalshoeken belicht. Voor dit gesprek worden vier woordvoerders van vier verschillende partijen uitgenodigd om bij ons in de studio gezamenlijk te discussiëren: belanghebbenden, betrokkenen, het bedrijfsleven en de politiek.

Het Stamtafelgesprek zorgt elke week weer voor interessante gesprekken en levendige discussies!

Column, omstreeks 12.35 uur
In de column wordt het Stamtafelthema op een eigen, speciale wijze belicht door één van onze vaste, onafhankelijke columnisten.

Ingrid

Michel
Peter

Livemuziek, tussen de onderwerpen in het eerste uur
Een wekelijks onderdeel van de uitzending is het live optreden. Voor (aanstormende) singer-songwriters, die graag hun muzikale talenten willen tonen én laten horen.
Voor velen een geweldige ervaring!

Ben jij geïnteresseerd om op te treden in de uitzending, alleen of met je band (akoestisch)? Meld je dan aan via info@rtvdiscus.nl.

Klik hier voor artiesten die eerder hebben opgetreden tijdens Zaterdag Live

Zaterdag Live wordt gepresenteerd door verschillende presentatoren.