Uitzending Gemist: Hier kunt u alle reportages van het Escampjournaal uit 2023 terug kijken


Escampjournaal november 2023

In deze aflevering :
Sparkle in Style, Energiefeest bij Buurtkamer Sterrenhoek, Training : Geld de baas,  Bij Betje genomineerd voor Haagse Vrijwilligersprijs 2023, en De Betovering in Escampse binnentuinen.


Escampjournaal oktober 2023

In deze aflevering :
Huiskamer Danspaleis in de bibliotheek, Zuiderpark Vakantiepark 2023, Jongeren onderzoek Zuidwest, Ook van Jou : Spotlight festival, Stichting Solidair en Rastaplas in the City


Escampjournaal september 2023

In deze aflevering :
Huiskamer Danspaleis in de bibliotheek, Zuiderpark Vakantiepark 2023, Jongeren onderzoek Zuidwest, Ook van Jou : Spotlight festival, Stichting Solidair, Rastaplas in the City.


Escampjournaal juni 2023

In deze aflevering :
Biertapcurcus medewerkers Zuiderparktheater, Panden in Zuidwest krijgen tijdelijke sociale functie, Binnentuin Allegaardje, Stichting Quiet Community Den Haag, Bakkie Aandacht in Escamp voor mantelzorgers en Speelgoed- en kledingmarkt bij AlleKanten


Escampjournaal mei 2023

In deze aflevering :
Dance Studio Natya 40 jaar, De iZi-Woning, Hou van je Huis, Begeleiden en Rijden, Opfleuren Ambachtsgaarde en  de nieuwkomersklas.


Escampjournaal april 2023

In deze aflevering :
De Mee Neem Pas van theater Dakota, Een nieuwe buurtkeuken in Moerwijk, Buurtkamer Sterrenhoek, Nijkamphoeve is klaar voor de lente, ROC Mondriaan De Meppel, Stichting leefbaar voor iedereen.


Escampjournaal maart 2023

In deze aflevering : Nieuw onderkomen voor jeugd ‘Ons Pandje’, TOON in de buurt, Spullenbak bij Made in Bouwlust, Participatieavond voor bewoners in de Dreven,  Assertiviteitsworkshop in samenwerking met Indigo, ‘Heel Escamp Bakt’ in bibliotheek Escamp.


Escampjournaal februari 2023

In deze aflevering : Stoomgroep West zoekt vrijwilligers, De opening van Pand Zuidwest op de Leyweg, MuseumLAB van Museon-Omniversum, 24ste editie van Your Stage Urban in Musicon, Het belang van Vrijwilligers in Den Haag.


Uitzending Gemist:  hier kunt u de reportages van 2022 terug kijken