Informatie voor gasten van Zaterdag Live

U bent uitgenodigd als gast voor de uitzending van Zaterdag Live. Hier vindt u praktische informatie over de uitzending.

Adres:
De Dreef 247
2542 NG Den Haag

Openbaar vervoer:
Lijn 9 halte De Dreef (eindhalte)
Bussen 21 en 25 halte Lozerlaan (eindhalte)

De uitzending is van 11.00 uur tot 13.00 uur. U wordt verzocht om uiterlijk 10.45 aanwezig te zijn. De ingang is de deur bij de RTV Discus-banner, waar u door een van onze gastdames/heren wordt verwelkomd met een bakje koffie.

Wilt u in de uitzending foto’s of filmpjes laten zien ter ondersteuning, dan kan dat. U kunt hiervoor het contactformulier gebruiken. Graag dit uiterlijk 12.00 uur vrijdag voor de uitzending aan ons doorgeven. Niet op de ochtend van de uitzending zelf. Het uiteindelijke besluit om de beelden in de uitzending te laten zien ligt bij RTV Discus. Zijn de bestanden te groot, dan kunt u ze via WeTransfer aanleveren op zaterdaglive@rtvdiscus.nl.

Tijdens de opnames graag het geluid van uw telefoon uitzetten, en volg de aanwijzingen van de gastvrouw/heer en het studiopersoneel op.

Het is in principe niet toegestaan om tijdens de opnames de studio binnen te komen of te verlaten. Mocht u toch later komen, of eerder weg moeten, geef dit dan vooraf aan.

De studio, inclusief het toilet, is rolstoeltoegankelijk.

Aanvullende informatie voor artiesten

Vanaf ongeveer 10.30 uur kan er worden opgebouwd en is er de mogelijkheid voor een soundcheck. Wij beschikken over de geluidsapparatuur en kabels. Indien er speciale verzoeken zijn horen wij dat graag. Daarvoor kan gebruik worden gemaakt van het contactformulier op deze pagina.

Voor zover dat nog niet gebeurd is, kan met dat formulier ook een korte biografie en een foto worden geüpload, zodat wij deze op de site kunnen plaatsen. Deze ontvangen wij graag uiterlijk een week voor de uitzending.


Wij kijken uit naar uw komst,
De medewerkers van RTV Discus


2018-01-13 Zaterdag Live (12) (Gemiddeld)

    Bijlagen