Nieuws

Gemeente Den Haag – Nieuws

EEN centraal telefoonnummer voor kwetsbare Hagenaars

Sinds vandaag (donderdag 19 maart) is er 1 centraal telefoonnummer beschikbaar voor kwetsbare inwoners van Den Haag die door corona in de knel komen. Zij kunnen op telefoonnummer 070 205 30 03 terecht voor (hulp)vragen, of een goed gesprek. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 10.00 tot 16.00 uur.

Kan iemand me helpen met mijn boodschappen als ik thuis moet blijven? Hoe kom ik aan een betaalbare maaltijd nu mijn buurtmaaltijd niet meer doorgaat? Hoe ga ik om met mijn sombere…

lees meer

Zaterdag Live

PERSBERICHT

Den Haag, 24-05-2020

ADVIES KUNSTENPLAN

In onze ‘Zaterdag Live’ uitzending van zaterdag 30-05-2020, richten wij ons – naast de actuele en culturele zaken – in het stamtafelgesprek op het thema ‘ADVIES KUNSTENPLAN’. Gasten aan tafel zijn:  Nachet Louchahi (Zuiderparktheater) en Peter Bos (Haagse Stadspartij).

Het advies over het meerjarenplan beleidsplan Kunst en Cultuur 2021-2024, heeft nog al wat opzien gebaard. Zo wordt voorgesteld om Muzee Scheveningen, het Diamant theater en het Zuiderparktheater geen subsidie te verstrekken. Dit is des te meer opmerkelijk, omdat deze instellingen zich juist inzetten voor diversiteit en binding met de…

lees meer

Altijd al graag achter de schermen van een studio willen werken?

Wij hebben in ons team plaats voor redacteuren, cameramensen, video-editors enz. enz.
Heb je altijd al graag bij een radio- en televisiestation willen werken en achter de schermen meewerken, je bent bij ons van harte welkom.
Hoe meer vrijwilligers, hoe meer vreugd!

Lees hier, welke functies we hebben.

 

lees meer
Gemeente Den Haag