Nieuws

Escamp Nieuws

Alle berichten in onze NIEUWS kolom worden integraal overgenomen; inhoudelijke verantwoording ligt bij de betreffende aangever(s)

 

Den Haag, 11-1-2021

BRANDBRIEF

Traub-stuc wil succes voortzetten ondanks SEA-problematiek

Opmerking: Slechts een voorbeeld voor Traub-Stuc: Alle getallen moeten bijv. nog door jullie bevestigd worden… !

Geachte wethouder/leden van de commissie samenleving/verhuurder,

Wij willen het grote succes van Traub-stuc voortzetten, ondanks de situatie rondom de SEA (Stichting EnergieAcedemie)

 

In goed vertrouwen, op verzoek van de gemeente en op basis van stevige rapporten van gerenommeerde adviesbureaus zijn wij in de Energieacademie gestapt.

We hoopten een bijdrage te leveren aan een ambitieuze organisatie die de energietransitie zou versnellen en vele mensen weer aan…

lees meer

Gemeente Den Haag – Nieuws

Bij bouw in de Dreven, Gaarden en Zichten is terugkeer gegarandeerd

De komende jaren wordt er in de wijk Dreven, Gaarden en Zichten grondig vernieuwd, gerenoveerd, verduurzaamd en bijgebouwd. Veel huizen in de wijk zijn in slechte staat. Omdat ze destijds vrijwel allemaal tegelijk gebouwd zijn komt dit moment ook voor vrijwel allemaal tegelijk. Dat is dus een grote operatie.  

In de wijken worden 2000 sociale huurwoningen gerenoveerd, dan wel vervangen door nieuwe. Er komen nog eens 3500 nieuwe huizen bij. Allemaal met de modernste isolatie- en verwarmingstechnieken en dus bijpassende lagere energiekosten. Er komt…

lees meer

Zaterdag Live 13 maart 2021

PERSBERICHT

Den Haag, 07 Maart 2021

Stamtafelthema ‘‘Senior-Vriendelijke Stad’

In onze ‘Zaterdag Live’ uitzending van zaterdag 13 maart 2021 a.s. richten wij ons – naast de actuele en culturele zaken – in het stamtafelgesprek op het thema ‘Senior- Vriendelijke stad’.  Gasten aan tafel zijn: Els Beekhuis (Mooi Welzijn), Henny Weerman (Stedelijke Ouderen Commissie), Gerben Hagenaars (Gemeente Den Haag, Directeur ZMO) en Janneke Holman (Raadslid PvdA).

 In opdracht van de Gemeente Den Haag heeft de Haagse Hogeschool, samen met een aantal partners, is een zeer unieke en vernieuwende onderzoeksmethodiek/vragenlijst ontwikkeld om de seniorvriendelijkheid van een stad te meten. Deze methodiek…

lees meer

Altijd al graag achter de schermen van een studio willen werken?

Wij hebben in ons team plaats voor redacteuren, cameramensen, video-editors enz. enz.
Heb je altijd al graag bij een radio- en televisiestation willen werken en achter de schermen meewerken, je bent bij ons van harte welkom.
Hoe meer vrijwilligers, hoe meer vreugd!

Lees hier, welke functies we hebben.

 

lees meer
Gemeente Den Haag
Posthoorn Escamp Oost
Posthoorn Escamp West
Fonds 1818