Nieuws

Overig Nieuws

Nieuws, dat bij onze redactie ter tafel valt….
Alle berichten worden integraal overgenomen; inhoudelijke verantwoording ligt bij de betreffende aangever(s)

===============

VRAAG ELKAAR CAFE

13 januari 2020

 

 

 

Op zoek naar een nieuwe burgemeester van Den Haag

Inwoners praten mee over nieuwe burgemeester

De gemeente Den Haag zoekt een nieuwe burgemeester. Vanaf vandaag kunnen inwoners van Den Haag meepraten over het profiel waaraan de nieuwe burgemeester moet voldoen. Dit kan door een mail te sturen naar de gemeente en door in te spreken op 29 januari. De gemeenteraad wil met deze aanpak de mening van…

lees meer

Zaterdag Live 1 februari 2020

Komst van wijkklinieken noodzakelijk?

In onze ‘Zaterdag Live’ uitzending van zaterdag 1 februari a.s., richten wij ons – naast de actuele en culturele zaken – in het stamtafelgesprek op het thema ‘Komst van wijkklinieken noodzakelijk’.
Gasten aan tafel zijn: ANBO/KBO, Huisarts, Monique van Stuijvenberg fractievertegenwoordiger Hart voor Den Haag/Groep de Mos.

Zorgbestuurders en zorgverzekeraars uit het hele land waarschuwen voor een toenemend tekort aan thuiszorgmedewerkers en verpleeghuisplekken. Hierdoor liggen er per dag honderden ouderen onnodig in een duur Nederlands ziekenhuisbed.

De doorstroom van ouderen naar verpleeghuizen is al jaren ingewikkeld, maar de nood wordt steeds hoger omdat ook in Den Haag…

lees meer

Altijd al graag achter de schermen van een studio willen werken?

Wij hebben in ons team plaats voor redacteuren, cameramensen, video-editors enz. enz.
Heb je altijd al graag bij een radio- en televisiestation willen werken en achter de schermen meewerken, je bent bij ons van harte welkom.
Hoe meer vrijwilligers, hoe meer vreugd!

Lees hier, welke functies we hebben.

 

lees meer
Gemeente Den Haag