Nieuws

Escamp Nieuws

Alle berichten worden integraal overgenomen; inhoudelijke verantwoording ligt bij de betreffende aangever(s)

===============

Escamp Flits

Sinds medio oktober heeft RTV Discus naast het Escampjournaal, ook de Escamp Flits. Dit zijn uitzendingen van één nieuwsitem, die niet in het Escampjournaal verschijnen, maar alleen op onze site, ons YouTube kanaal en ons Facebook kanaal.

 

lees meer

Zaterdag Live 24 november 2018

24-uurs opvang daklozen

In onze ‘Zaterdag Live’ uitzending van zaterdag 24 november a.s. richten wij ons – naast de actuele en culturele zaken – in het stamtafelgesprek op het thema ’24 uurs opvang daklozen’. Gasten aan tafel zijn: een dakloze (buurtbewoner), Jeroen van Es (Straatconsulaat) en Fatima Faïd (Haagse Stadspartij).

De nachtopvang voor dak- en thuislozen leverde een heftig debat op in de Haagse gemeenteraad. Nadat men de nacht had doorgebracht in de opvang werd men na 08.00 uur weer op straat gezet. Zonder thuis slenterde men door de stad in afwachting totdat de opvang weer open ging. Dit…

lees meer

Altijd al graag achter de schermen van een studio willen werken?

Wij hebben in ons team plaats voor redacteuren, cameramensen, video-editors enz. enz.
Heb je altijd al graag bij een radio- en televisiestation willen werken en achter de schermen meewerken, je bent bij ons van harte welkom.
Hoe meer vrijwilligers, hoe meer vreugd!

Lees hier, welke functies we hebben.

 

lees meer
Haag Media
Gemeente Den Haag
Woonservicewijken Escamp

Arie Ojr

Geboren op 15 juli 1968 te Scheveningen. Tegenwoordig werkzaam als monteur van railvoertuigen in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag. Als vrijwilliger werkzaam aan De Pit-Moerwijk met onder andere Nederlandse les, verbonden als vertrouwenspersoon aan het IBS.

Grootste hobby is muziek, waarbij een aantal hoogtepunten zijn opnamens in de Sun studio in Memphis, deelname aan de musical ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van het MOC Schilderswijk, aan verschillende zangwedstrijden deelgenomen en vorig jaar een masterclass gevolgd onder andere met het nummer If I can dream. Waardoor verschillende balletjes begonnen te rollen, onder andere vertolkt tijdens het Vredesfeest in het Stadsklooster 2017 en de Bosbeskapel tijdens de Vredesweek, waardoor de herdenking van Martin Luther King op 4 april 2018 een hoogtepunt door met name dit nummer. Vorig jaar op vrijdagavond het Lichtjesfeest geopend op de Lange Voorhout met If every day was like Christmas.

Verder een paar jaar geleden deelgenomen aan de Elvis verkiezing in museum Rock Art in Hoek van Holland, met als eindresultaat een derde plaats. Maar ik zing pertinent niet alleen Elvis. Dat zal ik dan zaterdag zeker ook niet doen.

– – –

Artiesten uit eerdere uitzendingen, klik hier.