Nieuws

Escamp Nieuws

Alle berichten in onze NIEUWS kolom worden integraal overgenomen; inhoudelijke verantwoording ligt bij de betreffende aangever(s)

25 maart 2020

Spreekuren in de wijk: “Kom bij ons langs in Den Haag Zuidwest”

De bewoners van de Dreven, Gaarden en Zichten zijn van harte welkom op de spreekuren in de wijk. Iedereen die vragen heeft over de plannen van de gemeente en Staedion, in samenwerking met Heijmans, voor deze drie buurten kan er terecht. In de wijkkantoortjes zitten de medewerkers van Staedion klaar om de bewoners te ontvangen.

Samen bouwen we aan een mooiere en betere buurt

lees meer

Gemeente Den Haag – Nieuws

Bij bouw in de Dreven, Gaarden en Zichten is terugkeer gegarandeerd

De komende jaren wordt er in de wijk Dreven, Gaarden en Zichten grondig vernieuwd, gerenoveerd, verduurzaamd en bijgebouwd. Veel huizen in de wijk zijn in slechte staat. Omdat ze destijds vrijwel allemaal tegelijk gebouwd zijn komt dit moment ook voor vrijwel allemaal tegelijk. Dat is dus een grote operatie.  

In de wijken worden 2000 sociale huurwoningen gerenoveerd, dan wel vervangen door nieuwe. Er komen nog eens 3500 nieuwe huizen bij. Allemaal met de modernste isolatie- en verwarmingstechnieken en dus bijpassende lagere energiekosten. Er komt…

lees meer

Zaterdag Live 24 april 2021

PERSBERICHT

Den Haag,

17 april 2021

‘Uitbreiding Haagse Handhaving’


In onze ‘Zaterdag Live’ uitzending van zaterdag 24 april 2021 a.s. richten wij ons – naast de actuele en culturele zaken – in het stamtafelgesprek op het thema ’Uitbreiding Haagse Handhaving’.
Gasten aan tafel zijn: Erik Lakenman (Boa Bond), Politievakbond Bit team en Ayse Yilmaz (VVD raadslid).

De Haagsche Handhaving houdt toezicht op de leefbaarheid in de stad. Zij maken aanspraak op regels en wetten en zorgen voor de naleving hiervan. Voor de uitbreiding en intensivering van de handhaving…

lees meer

Altijd al graag achter de schermen van een studio willen werken?

Wij hebben in ons team plaats voor redacteuren, cameramensen, video-editors enz. enz.
Heb je altijd al graag bij een radio- en televisiestation willen werken en achter de schermen meewerken, je bent bij ons van harte welkom.
Hoe meer vrijwilligers, hoe meer vreugd!

Lees hier, welke functies we hebben.

 

lees meer
Gemeente Den Haag
Fonds 1818
Posthoorn Escamp