Nieuws

Gemeente Den Haag – Nieuws

Bij bouw in de Dreven, Gaarden en Zichten is terugkeer gegarandeerd

De komende jaren wordt er in de wijk Dreven, Gaarden en Zichten grondig vernieuwd, gerenoveerd, verduurzaamd en bijgebouwd. Veel huizen in de wijk zijn in slechte staat. Omdat ze destijds vrijwel allemaal tegelijk gebouwd zijn komt dit moment ook voor vrijwel allemaal tegelijk. Dat is dus een grote operatie.  

In de wijken worden 2000 sociale huurwoningen gerenoveerd, dan wel vervangen door nieuwe. Er komen nog eens 3500 nieuwe huizen bij. Allemaal met de modernste isolatie- en verwarmingstechnieken en dus bijpassende lagere energiekosten. Er komt…

lees meer

Zaterdag Live 29 januari 2022

PERSBERICHT

Den Haag, 22 januari 2022

‘Voortgang aanpak prioritaire gebieden’ 

In onze ‘Zaterdag Live’ uitzending van zaterdag 29 januari 2022. richten wij ons – naast de actuele en culturele zaken – in het stamtafelgesprek op het thema ‘ voortgang aanpak prioritaire gebieden. Gasten aan tafel zijn:
Arjen Dubbelaar (raadslid Hart voor Den Haag/Groep de Mos), Dr. M.E van Bochove (onderzoeker Haagse Hogeschool), René van Ewijk (Programmamanager prioritaire gebieden) en Annette de Graaf (stadsdeeldirecteur Segbroek).

De eerste successen en positieve effecten van de aanpak om vier Haagse gebieden er weer structureel bovenop te krijgen, zijn zichtbaar. Het gaat om…

lees meer

Altijd al graag achter de schermen van een studio willen werken?

Wij hebben in ons team plaats voor redacteuren, cameramensen, video-editors enz. enz.
Heb je altijd al graag bij een radio- en televisiestation willen werken en achter de schermen meewerken, je bent bij ons van harte welkom.
Hoe meer vrijwilligers, hoe meer vreugd!

Lees hier, welke functies we hebben.

 

lees meer
Gemeente Den Haag
Fonds 1818
Posthoorn Escamp