Uitzending 20 mei 2023


Presentatie: Ronald Fortgens
Weetjes en Nieuws: Judy Borst
Column: Peter Drijver


ACTUALITEITEN

  • Kunst & Muziek Festival op LOOkatie364, met Hubertine Langemeijer en Martin Alvarez van Kunstpost
  • Haags Ontmoeten, met Karin Dornseiffer van Wijkz
  • 100 jaar Commissie Loosduinen, met Pjer Wijsman van Commissie Loosduinen

Informatie uit de uitzending

STAMTAFELThema: Structuurvisie Zuidwest

Met aan tafel:

  • Kristin de Winter, buurtbewoner

Column


Live optreden: Teti Kassioni

Teti Kassioni is een zangeres, songwriter/componiste oorspronkelijk uit Griekenland, die de afgelopen jaren in Den Haag woont. In 2008 begon ze haar professionele carrière als zangeres in verschillende bands/groepen en sindsdien werkt ze samen met veel Griekse componisten, met grote optredens in Griekenland en verschillende concertlocaties in Europa.

De release van haar eerste eigen album, ‘Petagma’, was een belangrijke mijlpaal in haar carrière. Het is uitgebracht onder het label Mikros Heros, met Griekse en Franse nummers, waarvan de meerderheid door Teti zelf is gecomponeerd. In 2022 bracht ze haar tweede album uit in het Grieks en Frans, getiteld ‘De Marron et d’Amour’. Dit album bevat gedichten die ze op muziek heeft gezet en vertaald van het werk van de dichter Elias Papakonstantinou. Het is uitgebracht door Atticos Publicaties en het platenlabel Metronomos.

Ze heeft klassieke gitaar en hedendaagse zang gestudeerd en begon op jonge leeftijd haar eerste nummers te schrijven. Ze heeft haar eerste universitaire studie afgerond aan de Faculteit Frans Taal en Literatuur van de Aristoteles Universiteit van Thessaloniki en heeft een academisch jaar voltooid in vergelijkende literatuur aan de Universiteit Alma Mater Studiorum in Bologna, Italië.

Facebookpagina


Informatie uit de uitzending

  • Bewonersavond Bewonersorganisatie
    23 mei, Bibliotheek Bouwlust (De Groene Doos)

Heeft u een item voor de uitzending? Laat het ons weten via redactie@rtvdiscus.nl.