Uitzending 24 september 2022


Presentatie: Ronald Forgens
Weetjes en Nieuws: Guillaume Schoonderbeek
Column: Peter Drijver


ACTUALITEITEN

  • Stille armoede, met Rabia Mermi van Quiet Den Haag
  • Gelukscafé in Julianaplaza, met Fastoş Ipek-Demir van Vraag Elkaar
  • Fototentoonstelling Naked The Hague met fotograaf Leon Schröder
  • Boek Rond in 80 Bedden, Belevenissen van een Hagenees op Reis met Chris Kwant

STAMTAFELThema: De toekomst van de woongroepen

Met aan tafel:

  • Raymond van Hooft (woongroep Anna Paulowna)
  • Terry van der Heide (Centrum Groepswonen)
  • Lesley Arp (fractievoorzitter SP)

Column

Live optreden: Alfons Lovink

Mijn naam is Alfons Lovink, 64 jaar en sinds mijn jeugd met muziek bezig. Op mijn tiende ‘kocht’ ik mijn eerste gitaar. Gekocht van een oom. Toen ik na maanden ƒ 12,50 bij elkaar had gespaard en vol trots de gitaar ging halen, zei hij dat ik mijn gespaarde geld mocht houden en gaf mij de gitaar mee.

Met broers speelde ik in bands. Daarnaast nog een aantal jaar als gitarist bij een jongerenkoor. 10 jaar als gitarist en zanger in de allround band Starlight optredens verzorgd, tot in Duitsland. Begin 2000 besloot ik alleen door te gaan als solomuzikant en tot de dag vandaag geeft dit mij ontzettend veel passie.


Heeft u een item voor de uitzending? Laat het ons weten via redactie@rtvdiscus.nl.