Uitzending 20 januari 2024


Presentatie: Ronald Fortgens
Weetjes en Nieuws: Lilian Mulder
Column: Peter Drijver (zijn laatste column voor Zaterdag Live)


ACTUALITEITEN

  • Wat zijn de doelstellingen van Museum Beeld en Geluid en welke tentoonstellingen kunnen we verwachten?, met Ineke Middag, hoofdredacteur Museum Beeld en Geluid
  • Het belang van kunst voor de samenleving, met Elly Hajian, directeur cultureel centrum Podium Noord
  • Waarom een cultuurcentrum in Loosduinen?, met Hans van der Maas en Frans, medewerkers Kunstkamer Loosduinen
  • Het belang van theater voor de jeugd en de komende voorstellingen van Rabarber, met Jeroen de Graaf, artistiek leider Theaterschool Rabarber en Amélie Rook, speler
  • Het belang van vrijwilligerswerk in Den Haag, met Gert-Jan Aleman, directeur PEP

Informatie uit de uitzending (wordt na de uitzending gevuld)

STAMTAFELGeen

Met aan tafel:

Column


Live optreden: Zoë de Jong

Ik ben Zoë en ik speel gitaar, bas en ik zing. Mijn favoriete genres zijn soul, blues en jazz en optreden vind ik ontzettend leuk. Ik ben een aantal jaar geleden begonnen met het maken van mijn eigen muziek en daar zijn deze genres ook in terug te horen. Muziek is voor mij begonnen op mijn 8e ongeveer, toen een stagiair van het kinderdagverblijf zei dat hij me gitaar ging leren. Dat gebeurde en op mijn 15e ging ik daarmee verder en kocht ik een elektrische gitaar. Ik heb inmiddels al op veel plekken mogen staan. Het liefst speel ik samen met anderen, maar ik ben me nu aan het ontwikkelen om ook alleen op te treden. Spannend, maar zeker het proberen waard en tot nu toe is het enorm genieten.


Informatie uit de uitzending