Uitzending 2 maart 2024


Presentatie actualiteiten: Fritz van der Koelen
Presentatie stamtafel: Moska Maqsoodi (gastpresentatrice)
Weetjes en Nieuws: Lilian Mulder
Column: Michel Rogier


ACTUALITEITEN

  • Kunstkamer Loosduinen, met Hans van der Maas, voorzitter Kunstkamer Loosduinen en Frans Krapels, kunstenaar
  • Project Jonge Stadsdichter van Den Haag, met Malou Osendarp, directeur Huis van Gedichten, Chelsy Valentina, Jonge Stadsdichter van Den Haag 2023-2024 en Adelina Ignat, Jonge Stadsdichter van Den Haag 2024-2025
  • Hoe wordt er in het Laakkwartier teruggekeken op het televisieprogramma ‘100 dagen in de vergeten wijk’?, met Bilal Sahin, coördinator Vadercentrum Adam en Frits Hendrik Emmerik, medewerker media Vadercentrum Adam

STAMTAFELuitreiking Kartiniprijs, Internationale Vrouwendag 8 maart

Met aan tafel:

  • Laxmie Jawalapershad, voormalig winnares en jurylid
  • Gökmen Dogan, voormalig jurylid
  • Joan Biekman, CEO van Urban Chicks With Brains, genomineerde 2024
  • Nicole van Vonderen, mede-oprichter van Mijn Buuf

Column


Live optreden: Akos

Mijn naam is Akos Kovacs, ik ben een 24-jarige musical- en operettezanger. Ik heb klassieke muziek gestudeerd en ook popmuziek.

Oorspronkelijk kom ik uit Hongarije, het land van de Kodaly-methode. Ik zong vroeger in theaters, was lid van verschillende muziekgroepen en heb verschillende concerten in verschillende genres gedaan.

Als echte bariton ben ik tegenwoordig georiënteerd op klassieke muziek, maar ik hou nog steeds van pop, country, jazz en musicals.